Cvetlične kompozicije – dren line

Limfo dren (drenaža limfe)

Spodbuja drenažo, čiščenje, odvajanje, obnavljanje in pomlajevanje limfnih tkiv. Priporoča se v primerih otekanja, limfnih zastojev, toksikoze in nabiranja tekočin na določenem predelu telesa. Spodbuja vodno izmenjavo celic in limfe. Priporočljivo je za starejše, sploh v primeru hudih, kroničnih, težkih in ponavljajočih se stanjih. Priporoča se v povezavi z »Detox misli« ali »Detox občutkov«.

Reni dren (drenaža ledvic)

Spodbuja zdravje ledvic in sečil. Ledvice so organ, ki metafizično zbirajo in hranijo energijo celotnega organizma. Strahovi, negativnost in pesimizem škodijo ledvicam in razpršijo našo energijo in vitalnost. Kompozicija je priporočljiva v primerih visoke zakisanosti organizma, tkiv in urinskega sistema. Manifestacije se kažejo v zadnjem delu telesa (hrbet). Priporoča se v povezavi z »Detox misli«, »Detox občutkov« in »Fizičnim detoxom«.

Mezo dren (drenaža medceličnine)

Spodbuja drenažo, čiščenje, odvajanje, obnavljanje in pomlajevanje tkiv in celic. Priporoča se pri težavah z zastrupitvami, ki prizadenejo celotno telo, v primeru težkih kovin, toksikoze in kopičenju tekočin po telesu. Spodbuja vodno izmenjavo celic in vseh krožnih tekočin. Priporoča se v primeru nezadostnega potenja, izločanja in pretoka tekočin z visoko razdražljivostjo sluznic in kože ter v povezavi z »Detox misli«, »Detox občutkov« in »Fizičnim detoxom«.

Veno dren (drenaža ven)

Spodbuja drenažo,  čiščenje, odvajanje in obnavljanje ter pomlajevanje tkiv, ki so povezana z venskim obtokom. Posebej se priporoča ženskam, tudi med nosečnostjo, v primeru oteklih, nabreklih in težkih nog. Spodbuja prekrvavitev nog ter spodnjega dela telesa. Priporoča se v povezavi z »Detox misli«, »Detox občutkov« in »Fizičnim detoxom«.

Cvetlične esence je mogoče kupiti v spletni trgovini.