Moje poslanstvo

Zgodovina podjetja

Podjetje AŽ – SVETOVNA POTOVANJA d.o.o. je bilo 13.03.2013 registrirano kot nadgradnja statusa samostojnega podjetništva s pričetkom poslovanja 01.10.2013, z namenom dejavnosti predstavitve, prodaje in organizacije potovanj.  Zaradi situacije karantene in onemogočenega poslovanja na področju turizma je prišlo do realizacije dolgoletne ideje in želje, da se vzpostavi spletna stran, ki bo namenjena podpori človeku.

Že pred leti je bila zasnovana ideja pod blagovno znamko » Dobro zame«, postavljeni so bili temelji, vendar dokončanje zaupano drugim, kar pa se ni izšlo, ker to na koncu nisem bila jaz, nisem v celoti vložila sebe, kot sem tokrat, ko je vsa zasnova od ideje do končne spletne strani in pristopa k strankam, moje. To sem jaz.

Dve leti nazaj sem začela na področju organizacije potovanj razvijati novo blagovno znamko »Celostna potovanja« (www.celostna-potovanja.si), potovanja za telo in dušo. Posledično sem se odločila, da spletno stran, ki podpira človeka na drugih nivojih potovanj,  poimenujem »Celostna podpora« (www.celostna-podpora.si).  Je pa res, da je bila leta 2018  zasnovala predispozicija s facebook stranjo (klik) z istim imenom, ki sem jo razvijala zelo počasi in je sedaj zaživela v vsej celoti na domeni www.celostna-podpora.si.

Že od nekdaj sem rada »pametovala«, svetovala in pojasnjevala na svoj način, zakaj je nekaj tako kot je. Vedno sem iskala vzrok in se nisem vdajala temu, da »tako pač mora biti«, ampak sem vedno želela vedeti zakaj je tako. Danes se popolnoma strinjam, da kar se nam dogaja »tako pač mora biti«, ker vem, da nam je poslano z namenom. Da se učimo, utrdimo in odslužimo! Vseeno pa raziščem in ugotovim, premislim ter ga sprejmem in naredim premik v pozitivno smer. Sprejmem.

Tekom zadnjih let sem sprejela zavedanje, da mi je vse dano. Prej sem slutila, zdaj vem.

Razvijam intuicijo, se poigravam z energijami (Reiki, Access Consciousness), širim znanje in poznavanje iz različnih področij, ki pripomorejo k boljšemu zdravju ter kondiciji telesa in duha. Vedno iščem vzrok znotraj sebe in ozaveščam tudi druge okoli sebe, da ga poiščejo v sebi in ne v okolici!

Čas karantene me je umiril in spoznala sem, da je mogoče živeti tudi manj stresno, z manj pehanja po še več dokazovanja za ceno, ki je bila sprejemljiva drugim, meni pa je dajala le zadovoljstvo, da je bilo delo kvalitetno opravljeno in da so drugi zadovoljni!

Zdaj pa je čas, da k meni vse prihaja lahkotno, radostno in veličastno!

Pridružite se mi!

Moje poslanstvo

Danost

Tekom zadnjih let sem sprejela zavedanje, da mi je vse dano.

Zavedanje

Prej sem slutila, zdaj vem.

Raziskovanje

Raziskujem, premišljujem in sprejmem!

 

Poslanstvo

Pomagati ljudem na drugačen način!

Moje popotovanje

Skozi moja zasnovana »Celostna potovanja« in »Celostne vikende«, ki sem se jih udeleževala, sem zorela, se razvijala in začutila svoje drugo poslanstvo ter uresničitev želje, da bi poleg potovanj, pomagala ljudem še na drug način.
0
Artiklov
0
TRETMAJEV
0%
ZADOVOLJNIH STRANK
0
Zaupanje

Mnenja uporabnikov

Kaj ljudje pravijo
 • Super je bilo, počutje je bilo tako fajno, edino spala sem bolj tak tak, dosti sem lulat hodila ponoci.

  Taksne terapije mi dajo neki zagon. Se vidi, da znate s tem in se posvetite. Verjamem v vas!

  Doroteja P., okolica Lenarta
  Uporabnica barsov
 • Ful razmišljam o vsem… Fajn je bilo.. Bova ponovili in to zagotovo! Hvala vam!

  Sanja J., Lenart
  Uporabnica barsov
 • Bolečina je izginila danes z desne strani.
  Imela sem malo bolečine na desni strani spredaj in pol nič več😇

  Blanka M., okolica Kočevja
  Uporabnica reki na daljavo
 • Pozdravljeni. Odlično mi je. Vrečka mi je zelo pomagala. Hvala!

  Blanka M., okolica Kočevja
  Uporbnica grelne blazinice

Prijava na naše enovice

Bodite na tekočem z našo ponudbo