Access Consciousness

Življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno!

Access Consciousness® – dostop do zavesti, pomeni drugačen pogled na življenje. Gre za enostavne tehnike, orodja in procese, ki nam omogočajo spremeniti vse kar si želimo, s popolno lahkoto in na drugačen način.

Bistvo Access Consciousnessa® je razvijanje sveta, v katerem ne bi bilo obsojanja sebe ali kogarkoli drugega.

Cilj Access Consciousnessa® je, da prepoznamo svojo kreativno in ustvarjalno moč do te stopnje, da lahko spreminjamo vse tisto, kar ne funkcionira več v našem življenju.

Access Consciousnessa® je povsem drugačen od vseh ostalih tehnik. S preprostimi orodji nas opolnomoči, da znamo izbirati zase, da prepoznamo svoje vedenje in mu z lahkoto sledimo ter izstopimo iz avtomatizmov, omejitev, dvomov, strahu in da naše življenje postane takšno kot smo vedno vedeli, da bi moralo biti mogoče.

Gre za orodje, s katerim se osvobodimo in začnemo delovati iz dopuščanja.

Dopuščamo takrat, ko vse postane zanimiv pogled.

Osvobajati pa se začnemo tako, da je vse kar mislimo, čutimo, verjamemo, sodimo in to kar smo se odločili, postane le zanimiv pogled.

Katero je najpomembnejše orodje Access Consciosnessa® ?

Najpomembnejše orodje v Access Consciosnessu®   je biti v vprašanju. Vprašanje nam daje moč, odgovor pa vedno jemlje. Z zavedanjem, da vprašanje lahko spremeni energijo katerekoli situacije, lahko pričnemo spoznavati, da je vprašanje vedno orodje, ki odpira drugačna vrata, drugačno možnost. In če smo voljni biti v vprašanju, odpremo vrata, da lahko:

Vse življenje prihaja k nam lahkotno, radostno in veličastno.

(All of Life Comes to me with Ease and Joy and Glory).

To je tudi mantra Access Consciousnessa®.

Katero je drugo najuspešnejše orodje?

Naslednje pomembno orodje je vprašanje: »Kako je lahko boljše kot to?« Uporabimo ga, ko se zgodi kaj dobrega ali slabega.  Orodje lahko/težko ste zagotovo že občutili, če ste se kdaj zlagali, saj laž povzroči, da se počutimo težje. S tem orodjem vnašamo lahkotnost v vse situacije.

Zavedati se moramo, da vse misli, občutki in stališča niso naši in ko to dojamemo se lahko končno počutimo svobodno, zato je eno najboljših orodij v vprašanju: »Komu to pripada?«.

Kakšno korist imam lahko od tega orodja?

Access Consciousness®  nam da več sebe in več zavedanja. Ko imaš zavedanje lahko spremeniš in ustvari karkoli. Življenje postane neskončno raziskovanje novih možnosti, kreiranje in zabavanje.

Več o tem, kaj je zavedanje lahko vidimo v videu, kjer si lahko nastavimo slovenske podnapise.

Kaj, če bi naše življenje postalo lahkotno, radostno in veličastno?

Access Barsi® so pomagali tisočem ljudem spremeniti mnogo vidikov povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prisilnimi mislimi, depresijami, stresom in veliko več.

Kaj, če bi naše življenje postalo vredno užitka?

Barsi olajšajo zavedanje, ki lahko spremeni karkoli v našem telesu in življenju.

Z barsi omogočamo, da se velike spremembe v življenju zgodijo lahkotno. Vsaka bars terapija je drugačna in v najslabšem primeru se boste počutili kot, da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje spremenilo v nekaj večjega.

Morda se komu točke pri barsih zdijo podobne kot pri akupunkturi ali kateri drugi tehniki, ampak ni tako, saj imajo popolnoma drugačno funkcijo. Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih generiramo z barsi.

Osnova Access Consciousnessa®

Osnova so Access Bars® nežna tehnika, s katero se dotikamo 32 točk (barsov) na glavi. Nekje po 15 minutah terapije možgani preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju. S to tehniko pride do razelektritve in sprostitve energije, ki je ujeta v možganih in telesu. Te točke zajemajo vse naše omejitve, misli, prepričanja, sodbe in razmišljanja ter ideje, vse kar nas omejuje na področju življenja in je povezano s točko, ki se jih lahko s to tehniko dotikamo. Te točke so za zdravljenje, radost, spolnost, telo, denar, komunikacijo, prostor, čas,

Skanaliziral jih Gary Douglas iz ZDA, leta 1990, ki je posedično ustanovitelj Access Consciousnessa.

Kaj se dogaja med  Access Bars®terapijo?

S terapijo se izbrišejo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v vašem umu in so povezane z zdravljenjem, telesom, denarjem, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo… in vas omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.

V teh 32 točkah na glavi, ki jim pravimo barsi, se nahajajo vse vaše omejitve, misli, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja ter mnenja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vam zdaj onemogočajo, da zaživite čisto nekaj novega in zavestno izbirate zase.

Več zdravnikov, ki so strokovnjaki biološkega povratnega odziva, je poročalo o spremembah možganskega valovanja po prejemanja bars terapije. Beta možgansko valovanje je že po eni uri terapije prešlo v bolj sproščeno teta valovanje. V Accessu je že več let znano, da barsi spremenijo električno funkcijo možganov.

Kaj lahko pričakujemo po prejemanju barsov?

V najslabšem primeru se bomo počutili sproščeno in udobno, kot po dobri masaži. Najboljše, kar se lahko zgodi, pa je to, da se nam spremeni celotno življenje.

Najbolj pogosti in takoj opazni učinki so:

  • povečan občutek miru, lahkotnosti in svobode – več lahkotnosti bivanja v celoti,
  • lahkotnejše sprejemanje situacij, ki so nas v preteklosti pogosto razburile (ne zdi se nam več pomembno),
  • bolj miren in globlji spanec,
  • zmanjšan občutek stresa,
  • panični napadi in prisilne misli se zmanjšajo oz. odpravijo,
  • zmanjšajo se zdravstvene težave (migrene in druge bolečine),
  • več jasnosti, zavedanja, smeha in radosti,
  • več denarja, seksa in poslovnih uspehov,
  • boljši odnosi – partnerstvo, ki deluje,
  • več SEBE.
Kako dolgo traja učinek Access bars® terapije in kako pogosto jo prejemati?

Po prvi terapiji, ko vam zaženemo barse, se bo pričelo sproščanje ujete energije in se nadaljevalo za vedno. Pogosteje jih boste prejemali, prej se bodo sprostile ujete energije. Po občutku in v primerih, ko se počutite stresno, ste nezadovoljni ali vas je karkoli vznemirilo je bars terapija takojšnja rešitev. Največji efekt po prvi terapiji boste občutili  po treh do štirih tednih. Po kasnejših prejemanjih terapije se bo efekt le še dinamično povečeval. Izbira je vaša!

Kdo lahko prejema terapijo?

Vsi. Tudi dojenčki in otroci, ki so bolj pripravljeni na takojšnje spremembe v svojem telesu in bitju. Za izvajanje terapije pri otrocih potrebujemo manj časa. In otroci so tisti, ki z še večjim uspehom izvajajo barse, saj niso omejeni s prepričanji o tem kaj je mogoče in kaj ni.

 Barse lahko prejemajo starejši in bolni, prav tako nosečnice, ki poročajo, da so imele lažji in krajši porod.  

Barsi ne morejo biti izvedeni napačno in z njimi ne moremo škoditi.

Access bars® tehnika in znanost

Dr. Fannin je predstavil svoje rezultate v naslednjem videu:

Vprašaj in prejel boš

Dr. Fannin je želel izvedeti več o Access Consciousnessu, zato je intervjuval Garya Douglasa in Dain Heera.

Dr. Fannin: “Kakšna je vrednost vprašanj in stavka – Vprašaj in prejel boš?”

Gary Douglas: “Z vprašanji omogočimo univerzumu, da nam pomaga dobiti tisto, kar si v življenju resnično želimo. Navajeni smo bili, da moramo vedno najti odgovor, s čimer smo se zelo omejili. Mislili smo, da vemo, kaj je najboljše za nas, v resnici pa vesolje ve to veliko bolje. Z vprašanji se odpremo možnostim, da nam to pokaže. S postavljanjem vprašanj odpiramo vrata k več zavedanju namesto, da poskušamo najti odgovore, zaključke ali razloge, s čimer se zelo omejimo.”

“Ko postaviš vprašanje brez želje po določenem odgovoru, ti bo vesolje vedno pokazalo nekaj, kar si nisi mogel niti predstavljati, da je mogoče. Vesolje ti bo dalo darila, za katera si vedno vedel, da so mogoča, ampak nihče ti ni nikoli pokazal, kako jih lahko dobiš. To je zame največje darilo. Access je tukaj ves čas. Vedno je osupljivo.”

Kako je mogoče, da je resnično tako preprosto

Dr. Fannini: “Je resnično tako preprosto?”

Dr. Dain Heer: “Po eni strani ja, po drugi ne. Toliko let smo živeli v okolju, kjer smo pogojeno sprejemali samo določene nevrološke poti, ki smo jih ustvarili in zakoreninili v našem svetu in jih dojemali kot edini vir stvarnosti. Kar smo ugotovili je to, da s sojenjem in odločitvami onemogočamo vsem ostalim stvarem, ki niso skladne našim sodbam in prepričanjem, da bi se prikazale v našem svetu ali v našem zavedanju, ker smo jih s sojenjem izključili iz tega. V resnici je preprosto, ampak večina ljudi ima toliko fiksnih stališč, ki jim preprečujejo, da bi z lahkoto prejemali karkoli si izbirajo v svojem življenju. Eno od teh prepričanj je, da je potrebno trdo garati, da lahko nekaj dobiš ali da obstajajo samo določene poti po katerih lahko nekaj ustvarimo in samo določeni načini po katerih nekaj deluje. V resnici pa obstaja veliko enostavnejši način življenja in delovanja.”

Dr. Fannini: “Ali to pomeni, da se svojih ustaljenih vzorcev znebimo tako, da se predamo in smo v dopuščanju?”

Gary Douglas: “Ko smo v popolnem dopuščanju nečesa, nikakor ne postanemo učinek tega. To pomeni, da v zvezi z določeno stvarjo nimamo nobenega fiksnega stališča. Dopuščanje pomeni, da nekaj dojemamo brez sojenja, brez stališča. Temu ne bi rekel vdaja, ker bi to pomenilo, da smo obupali. Nihče od nas ni dober v obupanju. Gre bolj za to, da smo prisotni pri stvari in se sprašujemo: Kaj je to? Kaj lahko naredim s tem? Lahko to spremenim? Kako?”

Dr. Fannini: “Kaj je čistilni izrek? Kakšen je namen njegove uporabe?”

Dr. Dain Heer: “Veliko nas je v preteklosti naredilo izbire za katere si želimo, da jih ne bi. Smešno je, da se jih večinoma ne spominjamo več, njihova energija pa je še vedno prisotna z nami. Čistilni izrek učinkuje na idejo, da lahko spremeniš svoje izbire in da lahko s svojimi izbirami danes, spremeniš vse pretekle izbire, ki te omejujejo.”

Več o možnosti doseganja sprememb v vašem življenju lahko preberete tukaj.

V kolikor bi se radi sami naučili tehnike izvajanja za sebe, za svoje najbližje ali za plačilo nas kontaktirajte.