Cvetlične kompozicije – detox line

Detox misli (zgornji del telesa – limfni sistem)

Spodbuja čiščenje in odstranjevanje energetskih nečistoč nabranih v zgornjem delu telesa, ki vplivajo na um, miselne vzorce in ponavljajoča se mentalna vedenja. Čisti limfni sistem. Uporablja se v boju proti mikroorganizmom, energetskim parazitom in toksinom, ki vsi  s svojimi frekvencami vplivajo na um, misli, limfo in žleze. Zelo je priporočljivo v primeru preveč aktivnega uma, prisotnosti pretiranih sanj in delirija, pri težnji govoriti preveč, pri glavobolih in težki glavi.

Detox občutkov (srednji del telesa – cirkulacija krvi)

Spodbuja razstrupljanje, drenažo in čiščenje arterij, ven, krvi ter vse osrednje energetske strukture, meridiane, čakre in avro. Prispeva k srčno žilnemu zdravju, k boljši cirkulaciji, prinaša voljo do življenja in vitalnost. Pomirja in olajša napetost čustev in občutkov, ki bremenijo prsi koš in srce. Razbremenjuje osrednji del telesa in vnaša ravnovesje. Svetujemo pri rdečici na obrazu, pri občutku zatečenosti, težavah s kožo, pri motnjah kroženja energije ter prekomernem potenju, še posebej, če ga spremlja kisel vonj.

Fizični detox (spodnji del telesa – črevesje in izločevalni sistem)

Spodbuja razstrupljanje, drenažo in čiščenje celotne visceralne strukture, nižje energetske strukture, meridianov, čaker in avre. Pomaga pri procesih izločanja strupov in energetskih nečistoč, ki vplivajo na trebuh in spodnji del telesa. Pomaga pri vnetju črevesja, težavah s prebavo, nagnjenosti k skrajnosti, razburjenosti, živčnosti, jezi in agresiji.

Cvetlične esence je mogoče kupiti v spletni trgovini.