Izkoristite datum 12.12.2021

Izkoristite datum 12.12., da razmislite o spremembah na katerih bi bilo dobro delati, na katere boste lahko ponosni. Razmislite o padcih in o izzvih, ki jih bi bilo dobro popraviti v prihajajočem letu 2022.

Mesec december

December je naj mističen mesec v letu, posebno še iz astrološkega in numerološkega vidika. Simbolizira borbo svetlobe in teme, ki traja do 21. decembra do polnoči. Za tem dan postaja vse daljši in sonce začne premagovati temo. December je mesec v katerem leto prihaja h koncu in je dobro, da sprejmemo zaključke in si postavimo cilje v smislu sprememb v prihodnosti.

Božič in Novo leto simbolizirata konec in nov začetek.

Poseben datum je 12. december, ki ima posebno simboliko v ezoteriki. Številka 12 simbolizira poln zaprt krog. V enem letu mamo 12 mesecev in 12 znakov zodijaka. December je mesec v katerem leto prihaja h koncu in je dobro, da sprejmemo zaključke in si postavimo cilje v smislu sprememb v prihodnosti.

Pomen števila 12

Število 12 ima v mnogih kulturah velik pomen. V zahodni tradiciji je običajno povezan s popolnostjo in je viden kot popolna in harmonična enota. 12 je močno število, ki predstavlja celovitost in dovršenost. 

Kot taka je našla pot v religijo (npr. 12 apostolov), mitologijo (npr. 12 bogov Olimpa) in vsakdanje življenje (npr. 12 ur na številčnici).

Praktični in numerološki pomen števila 12 se pripisuje ne nazadnje njegovim matematičnim lastnostim. Malo je majhnih številk, ki jih je mogoče enakomerno razdeliti na toliko podmnožic. 12 je enakomerno deljivo z 1, 2, 3, 4 in 6.

Kako naj izkoristimo 12. dne v 12 mesecu leta 2021?

Na dan 12.  v 12. mesecu se aktivira močna numerološka koda, ki kot koda 1212 prinaša možnost, da vidimo svet iz širše perspektive, iz višjih ravni zavesti.

Na ta dan se je pomembno povezati z materjo Zemljo in začutiti kaj nam sporoča.

Pijte dovolj vode in blagih čajev, saj vam bo tekočina pomagala, da se telo očisti in harmonizira.

Na ta bodite pozorni na sanje, ki bi naj bile preroške oziroma nam sporočajo informacije iz naše globje podzavesti. Pred spanjem, v mislih zaprosite, da skozi sanje dosežete potrebno modrost in razumevanje trenutnih situacij.

Aktivirajte svojo Merkabo in jo  uporabite za boljše in širše razumevanje svojega življenja. 

Povezani prispevki

Pusti sporočilo