Access Bars ali Reiki? Kaj bi vi izbrali?

Acces Bars ali Reiki oz. kakšna je razlika med njima?

Access Bars in Reiki sta obe neinvazivni terapevtski terapiji, ki vključujeta nežen dotik, čeprav ta pri Reiki terapiji ni potreben, saj ga je mogoče izvajati na daljavo.

Oba tretmaja uporabljata energijo kot del svojega procesa.

Access Bars

Ena večjih razlik med Access Bars in Reiki je ta, da z Access Barsi sproščamo energijo. In to tisto, ki se je zataknila v telesu, morda v umu, v čustvih oz. še dlje, nekje v naši notranjosti. Ni se vam treba obremenjevati kje, saj vaše telo, um in duh vedo kaj vam služi in kaj za vas ni več vredno. Med Access Bars terapijo nevede izpustite vse, kar je za vas omejujoče.

Access Barsi poenostavljeno pomenijo čiščenje trdega diska računalnika v vaših možganih. Če imate v računalniku preveč programov, vas ti omejujejo in opočasnujejo. Lahko so  v nasprotju s tem, kar poskušate storiti.  In, če vam stare in neučinkovite datoteke ter programi omejujejo delovanje, potem jih je potrebno izbrisati. Tako tudi med tretmajem Access Bars izbrišemo vaše nekoristne in omejujoče programe. Posledično imajo novi več prostora za vas in za vse novo kar bi radi ustvarili.

Ko zaženemo Barse, se vam odprejo vse prirojene sposobnosti telesa in uma, da se samo zdravite in odpre se vam prostor za vse, predvsem lahkotnosti, pa celo tudi za več zabave.

Zakaj ne bi na svet gledali lahkotno in zabavno?!

Tretma je tudi lepo darilo. Naročite ga lahko na tem linku, več o Access Bars pa preberete na naši spletni strani oz. na mednarodni spletni strani www.accessconsciousness.com

Access Bars terapija
Reiki

Reiki

Pri Reiki tretmaju se terapevt poveže z izvorom energije in preko dlani usmerja energijo, da teče. Premika se po telesu po glavnih energijskih centrih oz. čakrah.

Odpravljamo energetske blokade in telesu omogočimo, da se zdravi samo. Z njim napolnimo svoje »prazne akumulatorje«, odpravljamo vzroke in podpremo telo, da samo izvaja proces celostnega samozdravljenja.

Lahko ga izvajamo s polaganjem rok na telo ali na daljavo, medtem ko Acces Bars ne izvajamo na daljavo, saj se med tretmajem premikamo po 32 točkah na glavi.

V vsakem primeru lahko, ko se odločimo za en ali drug tretma, temeljito spremenimo svoje življenje, vse pa je odvisno od nas, od tega kar si v resnici iz srca želimo!

Pusti sporočilo