Glivica Candida in toksičnost

Glivica Candida in toksičnost (težke kovine)

Kakšna je povezava med toksičnostjo in glivico Candido?

Preberi še to:  Kaj je Candida

Givica Candida se razmnoži, ko težke kovine  oz. obremenjenost telesa s težkimi kovinami in ostalimi toksini pripeljejo do oslabljenega imunskega sistema. Prav tako tudi, ko uživamo hrano z veliko ogljikovih hidratov in sladkorjem se te v telesu nenormalno razvijejo – invazija.

Posledice so utrujenost, napihnjenost, alergije, težave s prebavo, navsezadnje povzročijo še večjo željo po sladkem in po hrani s še več ogljikovimi hidrati. Na drugi strani glivice vsrkajo težke kovine in s tem razbremenijo črevesno sluznico, kar pomeni, da po eni strani sicer pomagajo, vendar pademo še v večji začaran krog, ki posledično lahko privede do zastrupitve. Glivice namreč tvorijo aflatoksine, ki so zelo obremenjujoči se strupi, ki obremenjujejo predvsem jetra.

V kolikor posežemo po proti glivičnih sredstvih, naravnih oljih in izvlečkih naravnega izvora, nam ti pomorijo glivice, ampak ne odstranijo vzroka. Še huje je, ker glivice odmrejo in težke kovine, ki so jih vsrkale, se sprostijo in preidejo v kri, kar lahko povzroči zastrupitev organov. Imunski sistem je še bolj oslabljen in glivica candida se še bolj razpase in ponovno smo v začaranem krogu.

Vsekakor pa obstaja rešitev. Obstja način, ki razstruplja telo na celični ravni.

To je naravni utekočinjen aktiviran zeolit, ki deluje na glavne vzroke težav in jih odstrani. Je naravna podpora telesu, da lahko učinkovito odstrani težke kovine in ostale strupe iz celic, tkiv in možganov. Izdelek firme Root prodira skozi sluznico in tudi celice, posledično doseže vsako celico v telesu (tudi v možganih) in tako očisti telo strupov in težkih kovin.

Povezani prispevki

Pusti sporočilo